nyomtat kiürít  

 

A környék látnivaló listája

8 db találat - 1/1 oldal

« előző  |  következő »

Kézművesek háza  

Zalaegerszeg,

A Kézművesek Háza Zalaegerszegen, a Gébárti-tó mellett, szép, környezetben található. Megjelenésében a népi építészet forma- és anyagvilágát idézi. Az alkotóház 1982 óta szolgálja a magyar tárgyalkotó népművészet hagyományőrzését.

Szabolcs Péter Munkácsy-díjas szobrászművész állandó kiállítása és szabadtéri szoborpark  

Zalacséb, Malom Tanya Panzió területén (Zala megye)

Szabolcs Péter zalaegerszegen élő szobrászművész, munkái és életműve főleg Zala megyében ismert, de köztéri alkotásai megtalálhatók az ország számtalan településén.

Csillagvizsgáló sátorozási lehetőséggel  

Hegyhátsál, Fő u. 19. (Vas megye)

Sátorozási lehetőséget biztosítunk a Hegyháti Csillagvizsgáló Alapítvány (Hegyhátsál) területén mind egyének, mind pedig csoportok számára. 14 éves kor alatt felnőtt felügyelete szükséges.

További látnivalók a megyében

Kotsy-vízimalom

Az elhanyagolt épületet a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság 2000. januárjában vásárolta meg, magyar-svájci együttműködés keretében. A Környezetvédelmi ...

Kályhák Háza

A Kályhák háza egy fazekasműhely, ahol együtt található múlt és jelen. Kályhamakett kiállítás, kerámia élménytár és működő fazekasműhely. ...

Szabolcs Péter Munkácsy-díjas szobrászművész ...

Szabolcs Péter zalaegerszegen élő szobrászművész, munkái és életműve főleg Zala megyében ismert, de köztéri alkotásai megtalálhatók az ország számtalan ...

 
teljes lista »
hirdetés
ugrás a(z): .környéke.hu
A bal oldali listából azok láthatók itt, melyekhez tartozik térképpozició!
környéke.hu a Facebookon
Folyamatos érdekességek, akciós szálláshelyek

 
Nézzen körül máshol is
program ajánló

A környéke.hu egy országos lefedettséggel rendelkező információs rendszer, melynek segítségével megtervezhető egy színvonalas hazai nyaralás, kirándulás, hosszú-hétvége.

A rendszer tartalmát teljes mértékben a rendszer használói alakítják (természetesen némi moderálással). A mindenki által szerkesztett tartalomból útitervek készíthetők, illetve mások által készített útitervek kereshetők, kinyomtathatók.

bővebben »»»

ugrás a(z): .környéke.hu