nyomtat kiürít  

 

A környék látnivaló listája

9 db találat - 1/1 oldal

« előző  |  következő »

Kézművesek háza  

Zalaegerszeg,

A Kézművesek Háza Zalaegerszegen, a Gébárti-tó mellett, szép, környezetben található. Megjelenésében a népi építészet forma- és anyagvilágát idézi. Az alkotóház 1982 óta szolgálja a magyar tárgyalkotó népművészet hagyományőrzését.

Göcseji Múzeum  

Zalaegerszeg, Falumúzeum u. 18.

A Göcseji Falumúzeum a Zala folyó holtága mellett épült fel, mely az ország első szabadtéri néprajzi gyűjteménye. A tájegység népi építészetét, népi életmódját, annak eszközeit mutatja be egy egységes faluképben, élethűen berendezett házakkal és az eredeti helyén álló vízimalommal. A nyitásakor 22 ...

Zalaegerszeg  

Zalaegerszeg,

Zala megye székhelye a Zala folyó két partján fekszik, hazánk egyik legvirágosabb városa. Természeti értékei közül kiemelkedő az Azáleás-völgy és a Csácsi Arborétum, ahol a hazai fafajok mindegyike megtalálható. A városban van hazánk első szabadtéri néprajzi múzeuma, a Göcseji Falumúzeum, melynek ut ...

Szabolcs Péter Munkácsy-díjas szobrászművész állandó kiállítása és szabadtéri szoborpark  

Zalacséb, Malom Tanya Panzió területén (Zala megye)

Szabolcs Péter zalaegerszegen élő szobrászművész, munkái és életműve főleg Zala megyében ismert, de köztéri alkotásai megtalálhatók az ország számtalan településén.

Csillagvizsgáló sátorozási lehetőséggel  

Hegyhátsál, Fő u. 19. (Vas megye)

Sátorozási lehetőséget biztosítunk a Hegyháti Csillagvizsgáló Alapítvány (Hegyhátsál) területén mind egyének, mind pedig csoportok számára. 14 éves kor alatt felnőtt felügyelete szükséges.

hirdetés
ugrás a(z): .környéke.hu
A bal oldali listából azok láthatók itt, melyekhez tartozik térképpozició!
környéke.hu a Facebookon
Folyamatos érdekességek, akciós szálláshelyek

 
Nézzen körül máshol is
program ajánló

A környéke.hu egy országos lefedettséggel rendelkező információs rendszer, melynek segítségével megtervezhető egy színvonalas hazai nyaralás, kirándulás, hosszú-hétvége.

A rendszer tartalmát teljes mértékben a rendszer használói alakítják (természetesen némi moderálással). A mindenki által szerkesztett tartalomból útitervek készíthetők, illetve mások által készített útitervek kereshetők, kinyomtathatók.

bővebben »»»

ugrás a(z): .környéke.hu